Ontstaan & DOEL:

M.T.C. GROOT HERSELT werd in 2000 opgericht met als voornaamste bedoeling, motorrijders te verenigen in één grote gezellige familie. Met andere woorden; iedereen die in bezit is van een motor kan lid worden. Of je nu rijd met een oude motor, een nieuwe, een chopper, een hypersport, een touring of een trike, bij ons speelt dat allemaal geen rol. Ook als duo-rijder kan je lid worden.

BIJ ONS BEN JE ALTIJD WELKOM !!!

Jaarlijks worden er tal van activiteiten op de kalender gezet. Deze gaan van deelname aan motortoertochten, zelf uitgestippelde toerritten in alle richtingen (Ardennen, Kempen, Kust, enz…)

Maar wij houden ook rekening met de familie van de leden. Dit door bv: een familiedag (naar een pretpark of dergelijke) te organiseren. Hierbij gaan we dan in colonne moto’s en auto’s samen naar de bestemming. Zij die per motor willen rijden kunnen dit dan, terwijl de partners en kinderen met enkele auto’s volgen.

Sinds 2004 organiseren we ook een jaarlijks clubweekendje (vb: Luxemburg, Ardennen,kust, …), hiervoor kiezen we dan een verlengd weekendje tijdens het toerseizoen uit.

Ook organiseren we jaarlijks onze ChickenRun, een rondrit waaraan andere motorrijders en clubs kunnen komen deelnemen.

Maar ook tijdens de winterperiode proberen we het onderlinge contact te behouden door andere activiteiten zoals: een motorbeurs bezoeken, een jaarlijks club-etentje, bowling, enz…

 

Wenst U lid te worden van onze Club??? Prima!!!

Dat kan door het inschrijvingsformulier (Inschrijvingsformulier 2018 ) volledig ingevuld terug te bezorgen aan één van onderstaande personen. Ook voor meer informatie kan je hier steeds terecht.

Lahey Gerrit
(Voorzitter)
Binnenblok 31
2230 Herselt

Jadot Eric
(Bestuurslid)
Hendrick Consiencestraat 16
3200 Aarschot

Vergeet evenwel niet om het lidgeld ten bedrage van 25,00 Euro per kalenderjaar over te maken op rekeningnummer BE92 7340 2536 6923

Hartelijk dank bij voorbaat.

Wanneer U (voor het eerst) lid wordt, ontvangt u als welkomstgeschenk een GRATIS Club T-shirt.

Misschien tot binnenkort

Het bestuur